Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Νέο Κέντρο Πρόληψης !!!!

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Γραφείο Τύπου

Υπόψη συντάκτη Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Υπόψη συντάκτη Υπ. Υγείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση του Νομάρχη Λ. Κουρή, η συμμετοχή της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής στην δημιουργία Κέντρου Πρόληψης για τα ναρκωτικά μέσω σύστασης αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με τον ΟΚΑΝΑ, τον Δήμο Αναβύσσου και τις Κοινότητες Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας. Η υλοποίηση της πρότασης προβλέπει την υπογραφή 3ετούς σύμβασης μεταξύ των φορέων που θα συμμετάσχουν, και ο ΟΚΑΝΑ θα καλύψει το 50% του συνολικού κόστους. (!!!!) Ως εκπρόσωπος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής ορίστηκε ο νομαρχιακός σύμβουλος Στ. Παπασταυρόπουλος, με αναπληρωτή τον νομαρχιακό σύμβουλο Αντ. Γάκη. "
http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=6149372

Συνάδελφοι τι λέτε για αυτό εδώ;
Χθες το βράδι (18/2/2008) στην Βουλή ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος απέφυγε να απαντήσει στις επανειλημένες ερωτήσεις βουλευτών τι θα γίνει με τα χρέη του ΟΚΑΝΑ προς τα Κ. Π.
Όταν αποφεύγει ο Υπουργός να πει έστω και μια δικαιολογία, σημαίνει ότι δεν έχει να πει τίποτα.
Ταυτόχρονα ετοιμάζονται τα 14 νέα Κ.Π. αρχής γενομένης από την Ανάβυσσο...
Τώρα, φταίμε εμείς που πιστεύουμε ότι τελικά αυτός είναι ο σκοπός: Να λειτουργούν, όπως λειτουργούν τώρα τα Κ.Π. με χίλια προβλήματα και με τον μισό προϋπολογισμό τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: