Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η συνάντηση του Σωματείου μας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Αλέκο Αλαβάνο, στην "ΑΥΓΗ"

Αλ. Αλαβάνος: Δισέγγονος του...Σπύρου Λούη ο πρωθυπουργός
.
Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/11/2010

.

Επιθυμία του Γ. Παπανδρέου να αποκτήσει συγγένεια με τον γνωστό μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη διέκρινε ο Αλ. Αλαβάνος σε δήλωσή του, με αφορμή τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο, υπονοώντας προφανώς ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα φύγουν τρέχοντας.


Με σκωπτικό τρόπο ο Αλ. Αλαβάνος σχολίασε τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου στον Μαραθώνιο λέγοντας πως "έχουμε συνηθίσει ν' ακούμε τον πρωθυπουργό να δηλώνει ξανά και ξανά ότι είναι γιος του Α. Παπανδρέου και εγγονός του Γ. Παπανδρέου. Σήμερα αποφάσισε να διεκδικήσει ότι είναι και δισέγγονος του... Σπύρου Λούη". Επίσης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός "δεν έχει καταλάβει τίποτε από το νόημα και το μήνυμα του Μαραθωνίου", για να προσθέσει πως "το μήνυμα της πάλης και της αντίστασης του μικρού απέναντι στον μεγάλο εισβολέα. Το μήνυμα της δύναμης της ελευθερίας απέναντι σε κάθε προσπάθεια επιβολής. Οι πολιτικές επιλογές του πρωθυπουργού βρίσκονται στον αντίποδα αυτών των μηνυμάτων, τα δε επικοινωνιακά τρικ του κινούνται μεταξύ θράσους και γελοιότητας".

.

Στο μεταξύ κλιμάκιο της "Ελεύθερης Αττικής" άνοιξε εκ νέου την Κυριακή τα διόδια Αφιδνών , θέλοντας να στείλει "μηνυμα συμπαράστασης στο κίνημα ενάντια στο διόδια". Ο Αλ. Αλαβάνος δήλωσε σχετικά πως "δεν υφίσταται ενιαία περιφέρεια Αττικής. Είναι κατακερματισμένη σε κρατίδια των ιδιωτικών εταιριών που εκμεταλλεύονται τα διόδια". Χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με το Δ.Σ. των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης και τον Ι. Μουζάλα, μέλος των Γιατρών του Κόσμου, ενώ σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει στην Πλατεία Κύπρου στα Άνω Ιλίσια.


Κ.Ζ.

.

Αναδημοσίευση από το: http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=578460

.


Δεν υπάρχουν σχόλια: