Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 24/11/2023 και ώρα 3.30 μμ Ε.Κ.Α.

 


Συνάδελφοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ με απόφασή του στις 14/11/2023 αποφάσισε να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα:

Συζήτηση με αφορμή της εξελίξεις μετά την εξαγγελία του υπό σύσταση «Εθνικού Οργανισμού Πρόληψης Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»  και Σχεδιασμός Δράσης το επόμενο διάστημα.

Η έκτακτη Γ.Σ. Θα διεξαχθεί 24/11/2023 και ώρα 3.30 μμ, δια ζώσης στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών  και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM  

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης  του Σωματείου χρειάζεται να στείλετε στο email του σωματείου prolipsiworkers@gmail.com, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου (δύο μέρες πριν την ΓΣ) την συμμετοχή σας. Αφορά τους συναδέλφους που θέλουν να  συμμετέχουν διαδικτυακά στην Γενική Συνέλευση. Θα θέλαμε να μας στείλετε  το προσωπικό σας email έτσι ώστε να σας σταλεί ο σύνδεσμος για την συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Σας παρακαλούμε εφόσον αποφασίσετε την συμμετοχή σας θα πρέπει να είστε οικονομικά ενήμεροι τουλάχιστον για το οικονομικό  έτος 2022 (Ενεργά μέλη ). Όσοι δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα πρέπει να καταβάλουν στον λογαριασμό του σωματείου την εξόφληση της (των)συνδρομής τους, έτσι ώστε να σταλεί ο σύνδεσμος στον καθένα ξεχωριστά μία μέρα πριν την Γενική Συνέλευση 23 Νοεμβρίου. Αρ. Λογ. EUROBANK-GR 3502601500000740200391826. 

Στην κατάθεση, παρακαλείστε να  γράψετε ονοματεπώνυμο και συνδρομή έτους. Σε περίπτωση ομαδικής κατάθεσης χρειάζονται τα ονόματα όλων. Όσοι παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση δια ζώσης, μπορούν  να πληρώσουν την συνδρομή επί τόπου στο ΕΚΑ, πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία όσο αφορά  το ταμείο και την εξόφληση συνδρομής κ.α μπορείτε  να επικοινωνήσετε με τον ταμεία του ΔΣ, ΣΑΒΒΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΤΗΛΕΦΩΝΑ-6976721178, email : savvas_sebastian@yahoo.gr

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ 

  Ο Πρόεδρος           Η  Γενική Γραμματέας

   

Ιωάννης Βυθούλκας Ευαγγελία Αμπαζή 


Δεν υπάρχουν σχόλια: