Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συλλυπητήρια Επιστολή για τον σ. Νίκο Τσιλιχρήστο


 Συλλυπητήριο Μήνυμα Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη οδύνη τον Νικόλα Τσιλιχρήστο, παλιό συνάδελφο και «σκαπανέα» της Πρόληψης.

Με προϋπηρεσία στον χώρο της Πρόληψης και Αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, Ανάλαβε το Διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης των τεσσάρων Δήμων (Αλίμου, Αργυρούπολης, Ελληνικού Γλυφάδας) του προπάτορα δηλαδή του σημερινού αντίστοιχου Κέντρου Πρόληψης και εν πολλοίς όλων των Κέντρων Πρόληψης και στη συνέχεια από τη θέση του Επιστημονικά Υπευθύνου συμμετείχε στην ίδρυση και στελέχωση του Κέντρου Πρόληψης των Κυκλάδων. Στη θέση αυτή παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή του, το 2005. Ο Νικόλας ήταν ένας από τους «πατεράδες» της Πρόληψης σήμερα τον αποχαιρετούμε με την υπόσχεση να συνεχίσουμε το όραμά του.

Ταυτόχρονα συμπαραστεκόμαστε στην γυναίκα του την Χρυσαυγή, άξια συνάδελφο και μέλος του Σωματείου μας.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην υπόλοιπη  οικογένειά του και τους συναδέλφους μας στις Κυκλάδες, τους άλλους συνεργάτες του και τους φορείς του τοπικού Κέντρου Πρόληψης, μέρος της ευρύτερης οικογένειας του.

Νικόλα θέλουμε και σήμερα έστω συμβολικά να σε ακολουθήσουμε σε κάποια βουνοκορφή,  ή σε κάποια ακτή σε ένα Κυκλαδονήσι, μιλώντας για τις αξίες της Πρόληψης, της συμπερίληψης και της ουσιαστικής επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: