Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Δήμαρχε, Δήμαρχε τι θα συζητούσες στη Λάρισα, εσύ ένας Μοιραίος;

Παράφραση του Εγγονόπουλου...

ΚΕΔΚΕ - ΤΕΔΚΝΑ
Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ


11.09.08
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ συνεδριάζει αύριο το απόγευμα, στο Δημαρχείο της Λάρισας. Κατά τη συνεδρίαση θα γίνει ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ κ. Ν. Κακλαμάνη για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον υπουργό Οικονομίας Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη επί των οικονομικών αιτημάτων της Αυτοδιοίκησης και για τις εξελίξεις στον τομέα της διοικητικής μεταρρύθμισης. Παράλληλα θα γίνει διάλογος για τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης του Ο.ΚΑ.ΝΑ


Είχαμε πάει χθες στη Λάρισα και περιμέναμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας στον¨"διάλογο για τη λειτουργία των Κέντρων Πρόληψης του Ο.ΚΑ.ΝΑ" κατά τη διάρκεια της δημόσιας συζήτησης του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ.
Είχαμε κάνει παραστάσεις σε Δημάρχους που είχαν υποσχεθεί να ασκήσουν κάθε επιρροή στο Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, για να δωθούν αυτά τα απολύτως αναγκαία 5 εκ. Ευρώ από τους Κ.Α.Π.
Δυστυχώς ο διάλογος για μια ακόμα φορά αναβλήθηκε.
Ναι, αναβλήθηκε.

Το Υπουργείο Υγείας και ο ΟΚΑΝΑ με την παγερή τους αδιαφορία για τα Κέντρα Πρόληψης, την στιγμή που διατυμπανίζουν καθ' άπασα την επικράτεια την εισαγωγή νέων υποκαταστάτων ("σουμπουξόν") κτλ κτλ δείχνουν τι πραγματικά επιθυμούν με τα Κέντρα Πρόληψης: Να τα κλείσουν!!!

Ότι κρατάει ανοιχτά αυτή την στιγμή τα Κέντρα Πρόληψης, στην πραγματικότητα ασκεί αντίσταση σε αυτή την επιλογή του Υπουργείου Υγείας.
Ότι τα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο "Λουκέτο", στην πραγματικότητα βοηθάει την επιλογή αυτή.
Η καταβολή των 5 εκ. Ευρώ δίνει χρόνο στους εργαζόμενους των Κ.Π. και στις Τοπικές Κοινωνίες να διεκδικήσουν τη ύπαρξη των Κ.Π.
Κυρίες και Κύριοι της Αυτοδιοίκησης το θέλετε αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: