Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Αντινομάρχης Λέσβου: ".. ..θα συμπορευτούν στη διεκδίκηση της σωστής χρηματοδότησης."


Ο Αντινομάρχης Λέσβου κ. Θεόδωρος Μπαβέας για την ΠΟΛΙΟΧΝΗ
[Δημοσιεύτηκε στις 18/9/2008 - 4:28:00 μμ] [Συντάκτης:Aegean Times]


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτησιογόνων Ουσιών ΠΟΛΙΟΧΝΗ της Λήμνου, ο Αντινομάρχης Λέσβου κ. Θεόδωρος Μπαβέας, παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου, καθώς και στην ετήσια συνέντευξη τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Λήμνου, που παραχώρησε η τετραμελής Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου εκπροσωπώντας τη Διοίκηση. Ο Αντινομάρχης και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης αφού συνεχάρει το προσωπικό για το Επιστημονικό έργο που προσφέρει στην Τοπική Κοινωνία αναφέρθη στα προβλήματα που προκύπτουν από την ελλειπή χρηματοδότηση από τον ΟΚΑΝΑ που προβλέπεται από τη Νομοθετική ρύθμιση και τόνισε τον διαφαινόμενο κίνδυνο ότι η μονάδα αυτής της πρωτογενούς Πρόληψης κινδυνεύει να κλείσει λόγο αδυναμίας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις της.

Ανέφερε επίσης ότι η Διοίκηση του Κέντρου όπως και όλες οι Διοικήσεις των Κέντρων Πρόληψης στην Ελλάδα τάσσονται με το μέρος των εργαζομένων και θα συμπορευτούν στη διεκδίκηση της σωστής χρηματοδότησης.

Ο Πρόεδρος επίσης πρόσθεσε: Είναι ένα Συμβουλευτικό Κέντρο στη μικρή κοινωνία της Επαρχίας της Λήμνου, το οποίο έγινε αποδεκτό από τις Κοινωνικές Ομάδες και από το οποίο υλοποιείται το τριετές Επιστημονικό που συνέταξε η Επιστημονική Ομάδα και ενέκρινε ο ΟΚΑΝΑ. Θεωρώ ότι το Κέντρο έχει γίνει ένας χώρος επισκέψιμος, πραγματικό Συμβουλευτικό Κέντρο για όλους τους πολίτες. Η κριτική, η οποία ασκείται από τους συμπολίτες μας είναι ενθαρρυντική. Η Διοίκηση είναι διατεθειμένη με οποιεσδήποτε δυνάμεις και αν διαθέτει, να εργασθεί για να διατηρήσουμε το Κέντρο αυτό ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας κατά των τοξικών ουσιών και εξαρτήσεων.


http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=26844&type=18

Δεν υπάρχουν σχόλια: