Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Επίσκεψη Υφυπουργού Υγείας στο Κέντρο Πρόληψης Ρόδου


Η Υφυπουργός Υγείας στη «ΔΙΟΔΟ»Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίοδος», επισκέφθηκε η Υφυπουργός του Υπουργείου Υγείας κα Κατερίνα Παπακώστα το Σάββατο  30 Αυγούστου 2014 στο πλαίσιο της επίσκεψης της σε δομές Ψυχικής Υγείας της περιοχής μας.


Συνοδευόταν από τον νέο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Αθανάσιο Παπαρούπα και τη Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας κα. Κουλούρη.


Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παπακώστα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της «Διόδου», κύριο Κάλλιστο Αννάκη καθώς και με τους εργαζόμενους σ’ αυτό και ενημερώθηκε για τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του.


Η Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το πανελλαδικό δίκτυο των 73 Κέντρων Πρόληψης, που υλοποιεί την πλειοψηφία των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.


Ήδη η ομάδα εργασίας που είχε συσταθεί με πρωτοβουλία της, έχει καταλήξει σε προτάσεις σχετικά με την επίλυση τους, που έχουν κατατεθεί στον Υπουργό Υγείας, κο. Βορίδη.

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και θα αναλάβουν τις ευθύνες τους για την επίλυση των προβλημάτων και την ουσιαστική στήριξη της λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης, τα οποία επιτελούν σημαντικό έργο τόσο στην εκπαιδευτική όσο και στην ευρύτερη κοινότητα σε θέματα που αφορούν στην προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας.Αναδημοσίευση από το Verena

Δεν υπάρχουν σχόλια: