Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Εργαζόμενοι 18 ΑΝΩ: ΟΧΙ



ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ

Ως εργαζόμενοι της Μονάδας Απεξάρτησης του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής-18 ΑΝΩ γνωρίζουμε πολύ καλά τη θέση και το ρόλο που μας αναλογεί στην παρούσα ιστορική συγκυρία. 

Ξέρουμε ότι κρατάμε ζωντανή τη δημόσια, δωρεάν απεξάρτηση προσβάσιμη και αποτελεσματική για κάθε εξαρτημένο από ουσίες πολίτη αυτής της χώρας, ανεξάρτητα από την κοινωνική τάξη και την οικονομική του κατάσταση.

Ξέρουμε ότι δίνουμε ζωή σε κάθε εξαρτημένο που θέλει να απελευθερωθεί από τον καταναγκασμό ΚΑΘΕ εξάρτησης από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ουσία κατακτώντας έτσι με πολύ κόπο τη θέση του ανάμεσα στους ενεργούς πολίτες που μάχονται, αντιστέκονται και διεκδικούν.

Δίνουμε καθημερινά μάχη ενάντια στο θάνατο. Δεν τρομάζουμε εύκολα.

Αν ήταν έτσι τα πράγματα δε θα ήμασταν σε αυτό τον εργασιακό χώρο με δράση και συνέπεια 26 περίπου χρόνων. Σε αυτό το χώρο του κατασυκοφαντημένου δημόσιου τομέα εργαζόμαστε νιώθοντας στο πετσί μας τη δυστυχία αυτών που καταβεβλημένοι αναζητούν την προοπτική σε ένα κόσμο που ορισμένοι ντόπιοι και ξένοι θέλουν να κάνουν όλο και πιο ζοφερό, βυθισμένο στη φτώχια, την ανεργία, την αρρώστια και την αμορφωσιά. 

Ξέρουμε να παλεύουμε με το θάνατο, για τη ζωή και την ελευθερία.

Ξέρουμε να βγαίνουμε νικητές.

Ξέρουμε να λέμε ΟΧΙ

Εργαζόμενοι της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια: