Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

"Η Αγωνιστική Συσπείρωση ευχαριστεί τους συναδέλφους"

Η Αγωνιστική Συσπείρωση ευχαριστεί τους συναδέλφους που στήριξαν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιό της και εξέλεξαν για πρώτη φορά εκπρόσωπο στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η Αγωνιστική Συσπείρωση ήταν και θα είναι πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και θα συνεχίζει να παλεύει με όλες τις δυνάμεις για τα ανεπίλυτα θεσμικά ζητήματα των Κέντρων Πρόληψης, αλλά  και για το σύνολο των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Η Αγωνιστική Συσπείρωση θα είναι πάντα το ΄΄αυτί και η φωνή΄΄ του κάθε εργαζόμενου στο Δ.Σ. Μακριά από κάθε λογική προσωπικών εξυπηρετήσεων και συμφερόντων, μακριά από ημίμετρα, μακριά από πολιτικές που υπονομεύουν το έργο της πρόληψης και τα συλλογικά εργασιακά δικαιώματα.
Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου, αλλά και όλους τους εργαζομένους που ρίχνονται στη ΄΄μάχη΄΄ της πρόληψης των εξαρτήσεων και αντιλαμβάνονται τη συλλογική και την κοινωνική διάσταση του ζητήματος, με τη δράση και τους αγώνες μας να παλέψουμε για τη ζωή που μας αξίζει.
 Δεν υπάρχει τίποτα πιο ΄΄ξεπερασμένο΄΄ από αυτό που ήδη ζούμε: μια εποχή που επικρατεί ο ατομικισμός, η παραίτηση, η αδιαφορία, Μια εποχή που η κυρίαρχη ιδεολογία ενισχύει τη ναρκοκουλτούρα και την παθητικότητα.
Η Αγωνιστική Συσπείρωση θα συνεχίσει να απαντά και  να αντιδρά με αγωνιστική διάθεση προβάλλοντας τις θέσεις της και ενεργοποιώντας όλους τους φορείς και τις κοινωνικές δυνάμεις που θα βοηθήσουν σε αυτό τον αγώνα.
Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί.
Μαζικοποιούμε το Σωματείο μας.
Συντονίζουμε τη δράση μας με τους φορείς του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. 

Δεκέμβρης 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: