Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Νομαρχιακό Συμβούλιο Ημαθίας: Από 01/01/11 στον αέρα τα Κέντρα Πρόληψης, οι εργαζόμενοι και οι αποδέκτες των υπηρεσιών.

25-11-2010, 20:57
.
Στην χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας Έμφαση στα Κέντρα Πρόληψης και τα μαθητικά δρομολόγια των Αθλ. Σχολείων
.
Το ζήτημα της αποκατάστασης των μαθητικών δρομολογίων για τα αθλητικά σχολεία του νομού αλλά και η επίδοση ψηφίσματος προς τον ΟΚΑΝΑ και την ΚΕΔΚΕ για την διασφάλιση της λειτουργίας των τοπικών Κέντρων Πρόληψης ήταν δύο από τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την προ ημερησίας συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας.
.
[.......]
.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
Την πρόταση της για την έκδοση ψηφίσματος για την συνέχιση λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης και στον «Καλλικράτη» κατέθεσε η Αντινομάρχης Ολυμπία Ιακωβίδου, υποστηρίζοντας ότι με τη νέα χρονιά καταργούνται τα διοικητικά συμβούλια των Κέντρων, που συνεπάγεται και απολύσεις προσωπικού αλλά κυρίως πλήγμα για τους εξαρτημένους νέους που ωφελούνται από αυτά. Η κ. Ιακωβίδου ζήτησε να συνταχθεί ψήφισμα, το οποίο μετά την ομόφωνη έγκριση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, θα επιδοθεί στον ΟΚΑΝΑ και την ΚΕΔΚΕ προκειμένου να πιεστούν, ώστε να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες διάσωσης του θεσμού στη νέα τοπική αυτοδιοίκηση. Μάλιστα ο εκτελών χρέη Προέδρου του Σώματος Βαγγέλης Κουκουρδής ανέγνωσε το σχετικό ψήφισμα του Σωματείου των εργαζομένων στα κέντρα, για τη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας του Σώματος.
.
Ο κ. Τρεμπελής τοποθετούμενος ζήτησε τον εμπλουτισμό του ψηφίσματος και με άλλες παραμέτρους εξασφάλισης των εργασιακών δικαιωμάτων συνολικά.
.
Στο ίδιο περίπου μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόδρομος Ισαακίδης. Μετά από ψηφοφορία, το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση και την επίδοση του σχετικού ψηφίσματος.
.
[.......]
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: