Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα για συγκέντρωση σε Αθήνα, Θεσσαλονική, Ηράκλειο, Χανιά ενάντια στους εκβιασμούς της ευρωκρατίας


«Δεν φοβόμαστε, δεν υποκύπτουμε»

Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν-Στις 18:00 συγκέντρωση στο Σύνταγμα


Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν στις πλατείες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους εκβιασμούς, που όπως καταγγέλλουν, ασκούνται σε βάρος του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης, προκειμένου να συναινέσει σε νέα μέτρα.Μετά από σχεδόν τρία  χρόνια συγκεντρώνονται σήμερα στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος ενώ απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής μέσω Facebook και Twitter.

Ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και άλλες μεγάλες πόλεις. Κεντρικό σύνθημα των συγκεντρώσεων: «Δεν φοβόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε».

Το κάλεσμα:

«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.

Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.

Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε.

Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!»


Αναδημοσίευση από το matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια: