Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

"Ανάσα Αξιοπρέπειας" του λαού εν όψει του σημερινού Eurogroup (11/02/2015): Κάλεσμα για συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, στον Λευκό Πύργο και στις πλατείες όλης της χώρας


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ EUROGROUP!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ! ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!



ΕΕ και ΕΚΤ προσπαθούν να στριμώξουν την ελληνική κυβέρνηση με μαφιόζικους εκβιασμούς για διακοπή ρευστότητας! Θέλουν να πετύχουν ένα νέο μνημόνιο με άλλο όνομα, να συνεχίσουν τη λιτότητα που έχει φέρει στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, να μας αναγκάσουν να πληρώσουμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε!

Τους απαντάμε:

- ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί! Να τα πάρετε από τους τραπεζίτες που δημιούργησαν το χρέος!

- ΔΕΝ εκβιαζόμαστε! Η επιβίωσή μας και η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από τα κέρδη σας!

- ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Δεν χρειαζόμαστε τρόικες και μνημόνια! Κανένας συμβιβασμός με όσους πέρασαν τη θηλειά στο λαιμό του ελληνικού λαού!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ EUROGROUP, ΤΕΤΑΡΤΗ 11/2, ΣΤΙΣ 6ΜΜ. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Οριστικοποιήθηκε ότι πράγματι την Τετάρτη θα γίνει η έκτακτη συνεδρίαση του eurogroup, δηλαδή το πρώτο σημαντικό ραντεβού όπου θα παιχτεί το μέλλον μας! Αυτό το κάλεσμα είναι ανεξάρτητο από αυτό που υπάρχει ήδη για την Κυριακή 15/2 - πιστεύουμε ότι όλες αυτές τις μέρες πρέπει να είμαστε στους δρόμους και να παλεύουμε για την αξιοπρέπειά μας, κόντρα στους εκβιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 

Άλλες σημαντικές ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 12/2 που είναι η σύνοδος κορυφής της ΕΕ και η Δευτέρα 16/2 που θα γίνει το τελικό, προγραμματισμένο eurogroup. 


***

Από τον χώρο αντιμετώπισης της εξάρτησης υπάρχει αυθόρμητο κάλεσμα για συνάντησή μας στο Σύνταγμα, στις 6μμ, στο γνωστό σημείο που βρισκόμασταν και το 2011-2012, μέσα στην πλατεία (κάτω αριστερή γωνία κοιτάζοντας προς τη Βουλή). Όλες και όλοι εκεί, με τις/τους συναδέλφους των υπολοίπων δομών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: