Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Το 1,2 Εκατομύρια έγιναν 800 χιλιάδες!!!!!

Και όμως το 1,2 Εκατ. Ευρώ που περιμέναμε από το Υπουργείο Εσωτερικών για το 2007, έγιναν 800 χιλιάδες !!!
Να και η δημοσίευση στην Καθημερινή:

"Συμπληρωματική χορήγηση 800.000 ευρώ στον ΟΚΑΝΑ
Απόφαση για τη χορήγηση ποσού 800.000 ευρώ με σκοπό την υλοποίηση προγραμμάτων πρωτογενούς πρόληψης κατά των ναρκωτικών σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Α.Ν.Α., στο πλαίσιο σχετικής προγραμματικής σύμβασης, υπέγραψε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θανάσης Νάκος.
Πρόκειται για συμπληρωματική χρηματοδότηση, καθώς για τον ίδιο σκοπό ο Υφυπουργός Εσωτερικών είχε χορηγήσει τον Ιούνιο ποσό της τάξεως των 5.000.000 ευρώ. Σε σχετικές δηλώσεις του ο κ. Νάκος ανέφερε: «Ενισχύουμε με πρόσθετη χρηματοδότηση τον Ο.Κ.Α.Ν.Α., προκειμένου να υλοποιηθούν, σε συνεργασία με τους δήμους, τα προγράμματα πρόληψης κατά των ναρκωτικών.
Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός και ευαίσθητος είναι αυτός ο τομέας. Έχουμε χρέος όλοι και, κυρίως, η πολιτεία να στηρίζουμε δράσεις που θα βοηθήσουν τους νέους να ενημερωθούν για τα ναρκωτικά και να οχυρωθούν απέναντί τους.
Οι δήμοι, ως η πιο κοντινή, στους πολίτες, μορφή διοίκησης, μπορούν με προγράμματα πρόληψης στα σχολεία αλλά και ενημερωτικές πρωτοβουλίες, να βοηθήσουν τους νέους στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη χρήση ναρκωτικών»."

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2008_221919

Δεν υπάρχουν σχόλια: