Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίου Τύπου ΓΣΕΕ: "Ανεπιθύμητα Πρόσωπα" στη χώρα μας οι υπάλληλοι της Τρόϊκα

ΓΣΕΕ
.

14/02/2011
.
Δελτίο Τύπου - "Ανεπιθύμητα Πρόσωπα" στη χώρα μας οι υπάλληλοι της Τρόϊκα
.
Η ΓΣΕΕ καταδικάζει απερίφραστα τις προκλητικές, απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις των υπαλλήλων – ελεγκτών – της Τρόϊκα.
.
Οι Έλληνες εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία απορρίπτουν και καταδικάζουν κατηγορηματικά τόσο το περιεχόμενο των «φαεινών προτάσεων» όσο και το ύφος και την προκλητικότητα τους.
.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης και των στελεχών της που χειρίζονται το θέμα, συνομιλούν και διαπραγματεύονται μαζί τους είναι τεράστιες και σοβαρές.
.
Καλούμε την κυβέρνηση να χαρακτηρίσει τους υπαλλήλους εκπροσώπους της Τρόϊκα οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε όριο ως «ανεπιθύμητα πρόσωπα» για τη χώρα μας!
.
Ο ελληνικός Λαός και οι Εργαζόμενοι, έχουν επωμισθεί τεράστια οικονομικά βάρη από τις συνταγές και τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών που υλοποιεί η κυβέρνηση και δεν θα επιτρέψουν με τίποτα πρόσθετα εξοντωτικά μέτρα, φτώχειας, εξαθλίωσης και ξεπουλήματος των πάντων στη χώρα μας.
.
Τα συνδικάτα, δίνουν καθημερινά μεγάλους αγώνες για την ανόρθωση και σωτηρία της οικονομίας, αλλά πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα για να σωθούν οι εργαζόμενοι η κοινωνία και η χώρα και δεν ανέχονται από κανέναν εντολές και μαθήματα συμπεριφοράς και δράσεων.
..
Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας και η αντίδραση των εργαζομένων θα συνεχισθεί και θα ενταθεί με την 24ωρη Γενική Απεργία στις 23 Φεβρουαρίου, ενάντια στις ακραίες Νεοφιλελεύθερες, καταστροφικές συνταγές και πολιτικές.
.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
.
.
Αναδημοσίευση από το: http://www.gsee.gr/news/news_view.php?id=1537

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: