Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Απάντηση Υπουργείου Υγείας σε Ερώτηση Βουλευτών για τα παρανόμως μη αποδοθέντα χρήματα -του Υπ. Υγείας προς τα Κέντρα Πρόληψης- από τον ΟΚΑΝΑ

Σημείωση Ιστολόγου:

Στην ιστοσελίδα της Βουλής υπάρχει αναρτημένη μια σύντομη απάντηση, που στην ουσία είναι διαβιβαστικό έγγραφο: Τα διαβιβασθέντα δεν είναι αναρτημένα. 

Το Υπουργείο δεν δίνει, λοιπόν, απάντηση στα 4 σαφή ερωτήματα που έθετε η Ερώτηση με ΑΚΕ. Ανταποκρίνεται στο Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων (σε ποιο βαθμό, θα το δούμε όταν μπορέσουμε να έχουμε το αναφερόμενο διαβιβασθέν "αντίγραφο του φακέλλου που έχουμε ήδη καταθέσει στην Εισαγγελία Αθηνών") . 

Όπως και νά 'χει, τα χρήματα αυτά τα διεκδικούμε μέχρι τελευταίο σέντσι. Οι φορολογούμενοι δεν τα έδιναν για τον ΟΚΑΝΑ, αλλά για τα Κέντρα Πρόληψης. Δεν τα έδιναν για υποκατάστατα σε λυόμενα-φυλακές εργαζομένων και θεραπευομένων, αλλά για Πρόληψη στην κοινότητα. Το πρόβλημα υποχρηματοδότησης του ΟΚΑΝΑ δεν λύνεται με το να κλέβουν οι διοικήσεις του τα χρήματα των Κέντρων Πρόληψης, αλλά με το να διεκδικούμε επαρκή επιχορήγησή του και αξιοπρεπή πλαίσιά του όλοι οι εργαζόμενοι στις δομές αντιμετώπισης της εξάρτησης.

Την ερώτηση της 03/02/2014 μπορείτε να θυμηθείτε πιέζοντας ΕΔΩ





Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Βουλής

Δεν υπάρχουν σχόλια: