Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Πανυγειονομική Απεργία.


Το Σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία της 29ης Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Τα σωματεία του χώρου της υγείας, ψυχικής υγείας, πρόληψης και απεξάρτησης προκυρήσουν  24ωρη Πανελλαδική Πανυγειονομική  Απεργία,  με αίτημα να αποσυρθεί το νομοσχέδιο που ισοπεδώνει την ψυχική υγεία, πρόληψη και απεξάρτηση. Κινητοποιούμαστε δυναμικά από το Νοέμβριο του 2023, 9 μήνες μετά, την ώρα που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο χρειάζεται να λειτουργήσουμε με τον ίδιο αποφασιστικό, δυναμικό και καθαρό τρόπο. 

  • Στην Αθήνα, θα υπάρξει συγκέντρωση, στις 11 πμ στη Βουλή.

  • Στη Θεσσαλονίκη, 11πμ και 7.30μμ στο ΥΜΑΘ.

Στα υπόλοιπα μέρη, με ό,τι δυνάμεις και δυνατότητες έχει το κάθε Κ.Π σε συνεννόηση με τους φορείς και τα σωματεία του χώρου τοπικά μπορεί να οργανώσει αντίστοιχες πολύμορφες δράσεις είτε να συμμετέχει στα καλέσματα που υπάρχουν. 

 Καλούμε όλους τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες, τους  υγειονομικούς, την επιστημονική κοινότητα και τους αντίστοιχους φορείς, την κοινότητα στην οποία δρούμε, την νεολαία, τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και πρόληψης να συμμετέχουν και να στηρίξουν.

Το σχέδιο  νόμου να αποσυρθεί! Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά μας και την ιστορία της.  

το ΔΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δελτίο τύπου για τον Ενιαίο Φορέα

Δελτίο τύπου για τις συναντήσεις στις 23 και 24 Οκτωβρίου