ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 


Προφανώς και λόγω του νομοσχεδίου, ταλανίζεται η διαδικασία της πρόληψης, την οποία θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική, μας δημιουργεί μια ανασφάλεια. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί για να παραμείνουν τα Κέντρα Πρόληψης στη φιλοσοφία που λειτουργούν και στην ενίσχυσή τους. Δεν έχουν υποστηριχθεί αυτές οι δομές, οι οποίες στηρίζουν δωρεάν τους πολίτες, με ένα σοβαρό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργασίας. Από τους 470 εργαζόμενους που κάποτε υπηρετούσαν στα Κέντρα Πρόληψης, έχουν μείνει 200 αφού εδώ και χρόνια δεν γίνονται προσλήψεις.


Το σωματείο μας έχει καταθέσει πρόταση για να μετέχουμε στη δημιουργία ενός ενιαίου οργανισμού πρόληψης σε πανελλήνια κλίμακα, που θα μπορεί να αποδίδει συνεκτικά και με σχέδιο. Προσπαθούμε συντονισμένα να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που έχουμε απέναντί μας.

https://stigmafm.gr/nomoschedio-gia-tin-psychiatriki-metarrythmisi-to-ypourgeio-xechase-ta-kentra-prolipsis/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2rBq61FlZjIQDxGXYtb4Oel76XW3bGwZ8U200UCe1tIC3pY6ed-FEl5qs_aem_eFV7YciInNKeSaKRombaDQ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δελτίο τύπου για τον Ενιαίο Φορέα

Δελτίο τύπου για τις συναντήσεις στις 23 και 24 Οκτωβρίου