Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Στάση Εργασίας 5 Μάρτη

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ
Διεύθυνση Γραμματείας: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, Γ’ Σεπτεμβρίου 48Β.
Τηλ : 6936828341, 6956248200. ΦΑΞ: 2273023441. e-mail:prolipsiworkers@yahoo.gr

04 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο των Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης συμμετέχει στην στάση εργασίας της ΓΣΕΕ της Παρασκευής, 5 Μάρτη, ώρες 12.00-16.00.
Όταν η κοινωνία λιανίζεται, τότε μια «αποστασιοποιημένη» προσέγγιση της Πρόληψης των Εξαρτήσεων κινδυνεύει να αποκτήσει χαρακτήρα ανασταλτικό ή και κατασταλτικό της διάθεσης ανατροπής των κακώς κειμένων...
Εκτός αν περάσουμε, ως εργαζόμενοι επιστήμονες, μαζί με την πλειοψηφία της κοινωνίας, στην διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής για όλους, που με τους υπάρχοντες όρους θα έρθει με συγκρούσεις και ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών τσακίσματος των κεκτημένων με αγώνες δικαιωμάτων του κόσμου της δουλειάς.
Το σκηνικό είναι εκ των πραγμάτων ασπρόμαυρο: Ή δουλεύουμε για την κοινωνία ή την δουλεύουμε.
Επιλέγουμε σταθερά τον πρώτο δρόμο.

Παλεύουμε για την ανατροπή των μέτρων στραγγαλισμού των εργαζόμενων τάξεων της ελληνικής κοινωνίας. Παλεύουμε για να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν και ανενόχλητοι συνεχίζουν να κερδοσκοπούν στα κοινωνικά συντρίμμια που αφήνει πίσω της. Παλεύουμε για αξιοπρεπείς μισθούς και δίκαιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για όλους και όλες. Παλεύουμε για μια υγιή κοινωνία ενεργών ανθρώπων και όχι φιμωμένων παρατηρητών.

Το Δ.Σ. του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: