Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στήριξη για το θεσμικό από την "Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Σάμου"

Η «ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ», το μοναδικό καθαρά αυτοδιοικητικό δημοτικό σχήμα που κατέρχεται στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, είναι ανεξάρτητη πολιτική κίνηση. Ανεξάρτητη κίνηση γιατί δεν έχουμε εξάρτηση από κανένα κόμμα . Πολιτική κίνηση γιατί πιστεύουμε στον ενεργό πολίτη, στον πολίτη που δε θέλει να είναι στη γωνία.

[.....]

Στελέχωση περιφερειακών ιατρείων με καλά εκπαιδευμένους γενικούς γιατρούς και νοσηλευτές
• Αναβάθμιση των Αγροτικών Ιατρείων στον Πύργο και στον Μαραθόκαμπο, με εκ περιτροπής παρουσία βασικών Ιατρικών ειδικοτήτων (π.χ. Παιδίατρος, Μαιευτήρας, Ορθοπεδικός, Οδοντίατρος).
• Δημιουργία κινητής μονάδας Προληπτικής Ιατρικής σε συνεργασία με διεθνείς εθελοντικές οργανώσεις.
Συντονισμός των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας και στήριξη των δομών όπου υπάρχει θεσμικό πρόβλημα (Βοήθεια στο σπίτι, Κέντρο Πρόληψης).
• Λειτουργία ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο Σάμου. Στελέχωση όλων των ειδικοτήτων.
• Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου με λειτουργία όλων των παρακλινικών εργαστηρίων.
• Δημιουργία ενός Σαμιακού Συμβουλίου Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπου ο δήμος θα έχει το ρόλο του συντονιστή με τη συμμετοχή των κοινωνικών φορέων ,ειδικότερα των συλλόγων των ευπαθών ομάδων. Λειτουργία του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής με τη δυνατότητα ύπαρξης «Κοινωνικού Παντοπωλείου» και «Κοινωνικού Ιατρείου» στα πρότυπα ιδρυμάτων άλλων Δήμων (π.χ. Δήμος Αθηναίων).

[.....]

http://ypotinousa.blogspot.com/
http://www.facebook.com/#!/pages/YPOTEINOUSA-ANEXARTETE-KINESE-SAMOU/152729651417092

Δεν υπάρχουν σχόλια: