Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ο Συνδυασμός Δημοτικής Κοινότητας Κω "ΟΡΑΜΑ" για Κέντρα Πρόληψης

AegeaNews24
.
Συνάντηση με Κέντρο Πρόληψης Ιπποκράτης...
.
16/10/2010 1:57:54 πμ
.
Το Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ» με πίστη στις θέσεις και τις αρχές του, που εκφράστηκαν από τον Κώστα Καΐσερλη στις 5 του Σεπτέμβρη, συνεχίζει τις επαφές του με τους κοινωνικούς φορείς, αναδεικνύοντας την ουσιαστική συμμετοχή τους, από την 1η Ιανουαρίου 2011, στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών του νησιού μας.
.
Σε αυτό το πλαίσιο οι νέοι υποψήφιοι του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κω συναντήθηκαν με μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης» το οποίο ιδρύθηκε το 1999 και ανά τριετία ανανεώνει τη σύμβασή του με τον ΟΚΑΝΑ.
.
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και των στελεχών του Κέντρου, και τη μεγάλη προσφορά τους στην κοινωνία του νησιού μας, την τελευταία τετραετία αντιμετώπισε την ευθεία επίθεση και την υπονόμευση της δράσης του από τη δημοτική αρχή του Δήμου Κω, η οποία προσπάθησε να διαλύσει μία από τις κοινές δράσεις (όπως και τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού, το Διαδημοτικό Λατομείο κλπ) που είχαν δημιουργήσει οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.
.
Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξής μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά του Κέντρου στην Κωακή κοινωνία δεσμεύτηκαν για ολόπλευρη στήριξη των δράσεών του από την 1η Ιανουαρίου ενώ τόνισαν το σημαντικό έργο του μιας και είναι σε όλους γνωστό ότι μέχρι σήμερα το Κέντρο έχει βοηθήσει, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες, περισσότερους από 500 γονείς και 180 εκπαιδευτικούς να αντιμετωπίσουν με επιστημονικό τρόπο προβλήματα εξαρτήσεων που παρουσιάζονται σε παιδιά.
.
Κως, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010
.
Κίνημα Πολιτών Κω «ΟΡΑΜΑ»
.
Αναδημοσίευση από το:
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: