Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κέντρο Πρόληψης Χίου: Επίσκεψη και δήλωση Βουλευτή Κ. Τριαντάφυλλου




Συνάντηση με τα στελέχη, την πρόεδρο του Δ.Σ., τον πρόεδρο του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ και γραμματέα του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, στη Χίο, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 8 Μαΐου ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος, στα γραφεία του Κέντρου.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης  των Κέντρων Πρόληψης, σε πανελλαδικό επίπεδο, το οποίο σχετίζεται με την ίδια τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων, αλλά και της χρηματοδότησής τους, η οποία έχει υποστεί μείωση της τάξης του 65% και η ροή της είναι προβληματική.

Ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος διατηρώντας την πεποίθηση ότι το Κέντρο Πρόληψης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, στην οποία προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες δεσμεύτηκε, σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, τοπικά και πανελλαδικά να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες και παρεμβάσεις, με στόχο την αξιοπρεπή και απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά και την διεύρυνση της συνεργασίας με τα Υπουργεία Παιδείας και Άμυνας και τους φορείς εκείνους, η συμβολή των οποίων είναι απαραίτητη για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

http://www.chiosnews.com/cn1052013843330.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια: