Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο Δαραβίγκας, Πρόεδρος της ΜΚΟ "Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας", Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ...


Ζούμε μεγάλες στιγμές:




Ο Γεωργιάδης πρόλαβε και διόρισε τον Δαραβίγκα αναπληρωτή πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ


11 Ιουν. 2014

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Υγείας, πρόλαβε και διόρισε τον Γιάννη Δαραβίγκα, γνωστό από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή του Στέφανου Χίου, ως αναπληρώτη πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ.

Ο ίδιος ο Γιάννης Δαραβίγκας δηλώνει πρόεδρος της οργάνωσης «Πανελλήνιος Αντιναρκωτικός Αγώνας», ενός «μη κρατικού φορέα» για «την ενημέρωση, πληροφόρηση και πρόληψη».


Οι διαδικτυακές αναφορές στην οργάνωση του Γιάννη Δαραβίγκα τα τελευταία χρόνια, πέρα από ορισμένους τηλεφωνικούς καταλόγους, περιορίζονται σε μία.
Και ειδικότερα στην υπουργική απόφαση του 2009 από τον τότε υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ευριπίδη Στυλιανίδη, ώστε να επιτραπεί η τοποθέτηση συσκευών ηχητικής και φωτεινής προειδοποίησης στο όχημα του Δαραβίγκα.
Με την εν λόγω απόφαση το όχημα του Γιάννη Δαραβίγκα χαρακτηρίζεται ως όχημα «άμεσης ανάγκης» και του επιτρέπει να φέρει «ένα ή περισσότερα πρόσθετα μπλέ φώτα που αναβοσβήνουν, καθώς και σύστημα ηχητικής προειδοποίησης, εφόσον είναι εφοδιασμένα με ειδικό σημείωμα της Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας και Περιβάλλοντος του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στο οποίο αναφέρεται ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος. Η χρήση των ειδικών συσκευών προειδοποίησης των παραπάνω οχημάτων γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που δικαιολογείται από το κατεπείγον της κίνησης του οχήματος».
Η παραπάνω απόφαση δημοσιεύθηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως:
http://issuu.com/tvxorissinora/docs/fek_b858_2009/1?e=2936379/8217234
Αναδημοσίευση από το tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: