Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007

Ενημερωτικό Απεργίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι


1.Επειδή δεν έγινε δυνατό να δρομολογηθεί λεωφορείο, αποφασίσαμε σαν Δ.Σ. τα εξής:
Εργαζόμενοι που θα μετακινηθούν από την επαρχία για την Αθήνα για τις κινητοποιήσεις της 26ης Ιουνίου και την Γ. Σ. θα επιδοτηθούν από το Σωματείο.
· Όσοι κατοικούν έως και 300 χλμ από την Αθήνα με 30 Ευρώ.
· Όσοι κατοικούν έως και 600 χλμ από την Αθήνα (και στις Κυκλάδες) με 40 Ευρώ.
· Όσοι κατοικούν άνω των 600 χλμ από την Αθήνα (και νησιωτικές περιοχές εκτός Κυκλάδων) με 50 Ευρώ.
Τα ποσά αυτά θα συμψηφιστούν με τις εισφορές των μελών στο ταμείο (και για το 2007), εκτός και υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που καλό είναι να δηλωθεί στο Δ.Σ.
2. Αγαπητοί Συνάδελφοι, πρέπει να απεργήσετε όλοι. Μπορείτε και να μοιράζετε την απεργιακή μπροσούρα που επισυνάπτουμε.
(Όλοι πρέπει να μοιράζουμε στις τοπικές μας κοινωνίες την απεργιακή μπροσούρα).
Η απεργία επίσημα δηλώνετε ως εξής: στο ημέιλ του Κέντρου σας θα σας σταλεί η κοινοποίηση της απεργίας στα Δ.Σ. Την κοινοποίηση αυτή την καταχωρείτε επίσημα στο πρωτόκολλο αλληλογραφίας του Κέντρου μαζί με τα αιτήματά μας.
Την προηγούμενη μέρα ο επιστημονικά υπεύθυνος ανακοινώνει στον Διοικητικά Υπεύθυνο πόσα και ποια άτομα θα απεργήσουν. Δεν είμαστε χώρος που με βάση τον νόμο είναι αναγκαίο να έχουμε προσωπικό ασφαλείας.

3. Η συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας (μπροστά στην Εθνική) έχει οριστεί για τις 9.30 πμ. Μετά θα πορευτούμε στον ΟΚΑΝΑ και από εκεί στο Υπουργείο Υγείας. Στις 3 μ.μ. είναι η συνέλευσή μας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.
Μπορείτε όσοι θέλετε να έχετε πλακάτ και σκεφτείτε συνθήματα!
Στην Ομόνοια όσα κέντρα θέλουν, σε ειδικό χώρο (περίπτερο- τέντα) μπορεί να έχουν φυλλάδια, αφίσες ή άλλο υλικό σχετικό με τις δράσεις τους. Αν κάποιοι συνάδελφοι έχουν να παρουσιάσουν κάτι ιδιαίτερο πρέπει να μας ειδοποιήσουν, εκτός και έχουν σκεφτεί και εξασφαλίσει την προβολή του υλικού αυτού σε μια μεγάλη πλατεία.
Θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα!!

4. Στις 21 Ιουνίου στις 11.30 είναι η Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23 Αθήνα. Προωθήστε το Δελτίο Τύπου στα τοπικά Μ .Μ. Ε.
Από Δευτέρα θα σας σταλεί και ηλεκτρονική αφίσα που θα μπορείτε να την εκτυπώνετε σε Α3 και να την αναρτήσετε σε σημεία που εσείς πιστεύεται ότι θα φανεί.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την προηγούμενη φορά (Μάρτιος) η συνέντευξή του σωματείου, χωρίς να σας το έχουμε ζητήσει πιο πριν, «έπαιξε» σε πάνω από 20 τοπικά μέσα. Τώρα που θα δραστηριοποιηθείτε θα είναι εκατοντάδες.

Οι Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης στέλνουν το μήνυμα: «Αξιοπρέπεια και Αγώνας το αντίδοτο στην Εξάρτηση»
Ψηλά το Κεφάλι πετύχαμε πολλά με τόσα λίγα μέσα.

Το Δ.Σ. του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: