Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ & ΑΛΙΜΟΥ

"Χρεοκοπεί το σύστημα πρόληψης"

πηγή:

Σκληρή κριτική για την έλλειψη ουσιαστικής πολιτικής καταπολέμησης των ναρκωτικών άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού, Γλυφάδας, Αργυρούπολης και Αλίμου.

Σκληρή κριτική για την έλλειψη ουσιαστικής πολιτικής καταπολέμησης των ναρκωτικών άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισκέφθηκε την Πέμπτη το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Ελληνικού, Γλυφάδας, Αργυρούπολης και Αλίμου

Μιλώντας για τις ανάγκες των κέντρων πρόληψης είπε ότι υπάρχει υποχρηματοδότηση και κατ’ επέκταση για αποτυχία της χώρας στην πολιτική της για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών.


 Χρεοκοπεί το σύστημα πρόληψης
«Τα κέντρα πρόληψης σε όλη την χώρα είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας, υποχρηματοδοτούνται, μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι. Το υπουργείο Υγείας χρωστάει στον ΟΚΑΝΑ 13 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αποφασίζει να μοιράσει στις τράπεζες 28 δισεκατομμύρια δίχως όρους και εγγυήσεις. Αραγε, είναι τόσο ακριβή η κοινωνική πολιτική που δεν έχουμε την πολυτέλεια να τη στηρίξουμε;».

Και συνεχίζοντας τόνισε: «Δυστυχώς τα μεγέθη, τα ποσοστά και οι αριθμοί δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας έχει γίνει μια χώρα που οι ρυθμοί αύξησης των θανάτων από ναρκωτικά είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Αυτό πρέπει να σταματήσει και μπορεί να σταματήσει μόνο από την ουσιαστική ενίσχυση των δομών πρόληψης και καταπολέμησης των ναρκωτικών».

Δείτε το Βίντεο του MEGA από το in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: