Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

"Μυστικός Δείπνος" στον ΟΚΑΝΑ


Σχόλιο ιστολόγου:

Το (θείο) "δράμα" συνεχίζεται σπονδυλωτά. 
Την (Μεγάλη) Πέμπτη παίχτηκε το επεισόδιο "Ο Μυστικός Δείπνος". 
"Η Ανάσταση Νεκρών" στο Θέατρο της Δευτέρας, γιατί μια Κυριακή την έχουμε."Μυστικός Δείπνος" στον ΟΚΑΝΑ
"Μυστικός Δείπνος" έγινε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο στον ΟΚΑΝΑ όπου η κα Μαλλιώρη ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου για τους λόγους της παραίτησής της δεσμεύοντας τα, να μη γίνουν αυτοί ευρύτερα γνωστοί νωρίτερα από τη Δευτέρα, όπου σκοπεύει να επανέλθει δριμύτερη. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Healthview οι λόγοι της παραίτησης της κας Μαλλιώρη που διατέλεσε πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ από το 2011 έχουν και οναματεπώνυμο: Ζέτα Μακρή. 

Η υφυπουργός Υγείας κα Μακρή, της οποίας ο φάκελος αρμοδιοτήτων περιλάμβανε και τον Οργανισμό κατά των ναρκωτικών, είχε επανειλλημμένως ασκήσει - εκ της θέσεώς της - έλεγχο στην διαχείριση κονδυλιών που αφορούσαν τον ΟΚΑΝΑ προκαλώντας την όχληση της συγκεντρωτικής κας Μαλλιώρη ως προέδρου του Οργανισμού. Οι σχέσεις των δύο γυναικών ήταν από καιρό τεταμένες, αλλά η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" λέγεται πως ήταν ένας διαγωνισμός προμήθειας  φαρμάκου για θεραπεία  υποκατάστασης με λεπτομέρειες που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν. 

Η κα Μαλλιώρη λοιπόν υπέβαλλε την παραίτησή της - η οποία δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή - ίσως και ως μέσον πίεσης αφου οι ενδοκυβερνητικές ισορροπίες για την κατανομή των θώκων στα δύο κόμματα είναι ευαίσθητες και για αυτό η Δευτέρα αναμένεται με ενδιαφέρον. Ως γνωστόν η κα Μαλλιώρη προέρχεται από τον χώρο του Πασοκ και έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής.


Αναδημοσίευση από το Healthview

Δεν υπάρχουν σχόλια: