Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ!! ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΙΕΤΗ!!

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως μας διεμήνυσε ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ στη συνάντηση μας την περασμένη Πέμπτη, την ημέρα της απεργίας, και αναγράφεται σαφέστατα και μάλιστα ως "καταλυτικός όρος" στις νέες προγραμματικές συμβάσεις των Κέντρων με τον ΟΚΑΝΑ, ο ΟΚΑΝΑ "δεσμεύεται" να καταβάλλει το ήμισυ της χρηματοδότησης των Κέντρων μόνον και εφόσον λάβει χρήματα από το υπουργείο Υγείας..!! Δείτε στο συννημένο αρχείο τον όρο υπογραμμισμένο.

ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ!! ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!! ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ!!

1 σχόλιο:

http://tsopanis.wordpress.com/ είπε...

Το σύγχρονο κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει από χρόνια και τα κακά που βγήκαν έξω ονομάζονται «κράτος»…η γελοιότητα του είναι κάτι που δυστυχώς το υπομένουμε σε όλα τα επίπεδα… υπάρχει ελπίδα; Δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι υπάρχει αγώνας και ακόμα είναι στην αρχή. Υπάρχει νίκη; Ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον μένει αυτό που προσπαθούν να μας στερήσουν, αξιοπρέπεια…

Lykos

...