Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Προς απόλυση περίπου 4.000 υπάλληλοι Δημοτικών Επιχειρήσεων που δεν έχουν αποστείλει στοιχείαΠρος απόλυση περίπου 4.000 υπάλληλοι Δημοτικών Επιχειρήσεων!
09.01.14

Με απόλυση κινδυνεύουν περίπου 4.000  εργαζόμενοι σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Δήμων, καθώς δεν έχουν αποσταλεί προς το Υπουργείο Εσωτερικών, τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί από τους Δημάρχους!

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, Δήμαρχοι δεν έχουν αποστείλει ακόμη τα στοιχεία, σχετικά με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις τους, αν και τέσσερις φορές - σύμφωνα με τον αν. Υπουργό - τους έχει ζητηθεί το αυτό, με αποτέλεσμα - αφού και το χρονικό περιθώριο για την αποστολή αυτών έχει λήξει - οι Επιχειρήσεις αυτές να χαρακτηριστούν ως «ανύπαρκτες»!

Απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση στη Δημόσια Τηλεόραση, αν από το γεγονός αυτό θα προκύψουν απολύσεις, ο Λ. Γρηγοράκος, απάντησε, χαρακτηριστικά:

«Είναι δυνατό να υφίστανται εργαζόμενοι σε επιχείρηση, η οποία δεν υπάρχει...;» αφήνοντας ουσιαστικά «ορθάνοιχτο» το ενδεχόμενο να υπάρξουν «αυτόματες» απολύσεις από Δημοτικές Επιχειρήσεις, που τα στοιχεία τους δεν εστάλησαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.Αναδημοσίευση από το epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: