Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Αγώνα μας από τους συναδέλφους του 18 ΆνωΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ (18 ΑΝΩ) ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ (ΔΝΤ-ΕΕ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΑΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ .

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ-ΨΥΧΙΚΑ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 18 ΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤO ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΑΦΝΙ) ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ Ε.Σ.Υ.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ,

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Οι εργαζόμενοι στη Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω

Δεν υπάρχουν σχόλια: