Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών, Γ. Σακελλαρίδης: "Θα στηρίξουμε τα Κέντρα Πρόληψης"


«Θα στηρίξουμε τα τρία Κέντρα Πρόληψης»

2/5/2014



Τη στήριξή του προς την απεργία των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης της Εξάρτησης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Τα Κέντρα Πρόληψης της Εξάρτησης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας είναι μια σημαντική τοπική υπηρεσία στην προσπάθεια της ανάσχεσης της διάδοσης των ναρκωτικών. 

Με τα προγράμματα και τις δράσεις τους συμβάλλουν στην ανάδειξη υγιών προτύπων για τη νεολαία, για μια ζωή χωρίς ουσίες και εξαρτήσεις», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης και πρόσθεσε:

«Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης απεργούν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική διάλυσης των υπηρεσιών κατά της εξάρτησης, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας που συρρικνώνουν το κοινωνικό κράτος».

«Ως Δημοτική Παράταξη», είπε, «αναγνωρίζουμε την πολύπλευρη προσφορά των Κέντρων Πρόληψης και ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στα αιτήματά τους για απρόσκοπτη χρηματοδότηση, καταβολή των δεδουλευμένων και υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Υγείας».

«Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε τα τρία Κέντρα Πρόληψης που λειτουργούν στο Δήμο Αθηναίων και θα διεκδικήσουμε τη θεσμική τους κατοχύρωση και την επέκταση της δράσης τους», κατέληξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.


Αναδημοσίευση από το real.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μάλλον πρώτα πρέπει να μάθει να μετράει ο Γαβριήλ