Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας της ΔΗΜΑΡ στο Κέντρο Πρόληψης Ρόδου


Επίσκεψη της ΔΗΜΑΡ στο κέντρο Δίοδος

15 Μαΐου 2014
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, «Δίοδος» επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής τον κύριο Θεοχαρόπουλο, γραμματέα του κόμματος, τον κ. Σαββή (υποψήφιο Ευρωβουλευτή) και κ. Καλαποδάκη (γραμματέα της ΔΗΜΑΡ στη Ρόδο).
Αφού ενημερώθηκαν από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Μαρίνου και τους εργαζόμενους, για τα άλυτα θεσμικά ζητήματα των Κέντρων ανά την Ελλάδα, καθώς και το γεγονός πως οι ίδιοι μένουν απλήρωτοι για τους τελευταίους τρεις μήνες, ο κ. Θεοχαρόπουλος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του, την οποία αποδεικνύει η ΔΗΜΑΡ όπου μπορεί κυρίως σε κεντρικό επίπεδο τους τελευταίους μήνες, γεγονός που παραδέχτηκαν τα στελέχη.
Τόνισε πως η στήριξη στις δομές των Κέντρων θα έπρεπε να είναι αυτονόητη και ανέφερε πως «αν τέτοιες υπηρεσίες περνούν κρίση, μπορεί ένα φανταστεί κανείς πού βρισκόμαστε ως κοινωνία», θέτοντας παράλληλα την δυσαρέσκεια του αναφορικά με τους ρυθμούς υπογραφής της Προγραμματικής Σύμβασης των Κέντρων Πρόληψης ανάμεσα στα Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, απαραίτητη για την περαιτέρω λειτουργία τους.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: