Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Τρ. Μηταφίδη, για τα Κέντρα Πρόληψης


Μηταφίδης: Περί άλλων τυρβάζει η διοίκηση Μπουτάρη

Ο υποψήφιος δήμαρχος επιτέθηκε στη δημοτική αρχή με αφορμή τα εγκαίνια της μονάδας Ημερήσιας Φροντίδας Αστέγων από το δήμο Θεσσαλονίκης
08 Μαι 2014

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» επισκέφτηκε σήμερα το Πολυιατρείο των «Γιατρών του Κόσμου» (Ι. Δραγούμη 65).
 
[...]
 
Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε στο εκλογικό κέντρο της «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη» με εργαζόμενους στα Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, οι οποίοι, όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση, είναι επί μήνες απλήρωτοι και διεκδικούν από την κυβέρνηση, τις ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, των ΚΕΔΕ και ΟΚΑΝΑ την άμεση υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με ισχύ 1/1/2014 και καταβολή των ποσών που αναγράφονται σε αυτή.
 
«Στηρίζουμε τα Κέντρα Πρόληψης και τους 400 εργαζόμενούς τους, που υπερβάλλουν εαυτούς σε πολύ δύσκολες συνθήκες, για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε συμπολίτες μας κάθε ηλικίας. Τα Κέντρα Πρόληψης πρέπει να είναι λειτουργικά και ανοιχτά στις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.  
 
Αναδημοσίευση από το voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: