Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κείμενο συμπαράστασης των θεραπευομένων του Ειδικού Προγράμματος Απεξάρτησης Γυναικών Ψυχικού 18 ΑΝΩ για τους θεραπευτές τους (τη θεραπεία τους)

Κείμενο συμπαράστασης των θεραπευομένων του Ειδικού Προγράμματος Απεξάρτησης Γυναικών Ψυχικού 18 ΑΝΩ για τους θεραπευτές τους (τη θεραπεία τους)



Αποφασίσαμε να φωνάξουμε. Να φωνάξουμε με μια κραυγή αγωνίας και συμπαράστασης στους θεραπευτές και σε όλο το πλαίσιο του 18 ΑΝΩ που στεγάζει τα όνειρα και τις ελπίδες μας για μια αξιοπρεπή και καθαρή ζωή σαν όπλο ενάντια σε μια κοινωνία αφιλόξενη και εμπόλεμη όπου καλούμαστε να επανενταχτούμε.
Μπορεί η φωνή μας να μην φτάσει στα αφτιά των εκτελεστών του τομέα της υγείας αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε.
Εμπιστευτήκαμε τους εαυτούς μας και την απεξάρτησή  μας με αίτημα για βοήθεια στο  Πρόγραμμα του 18 ΑΝΩ. .Σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το λειτούργημα και καθημερινά μας στηρίζουν με την παρουσία και το έργο τους. Μας  δίνουν όραμα, ελπίδα και δύναμη για ζωή. Ανάσα σε ένα κόσμο που ασφυκτιά. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουν να μας στερήσουν. Το μέλλον ανήκει και σε μας και δεν θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε. Σήμερα είναι το αύριο που ονειρευόμασταν χτες.
Η καρδιά του 18 ΑΝΩ δεν θα σταματήσει να χτυπά όσο κι αν θέλουν να την ξεριζώσουν.               
                                                                                             Πρόγραμμα      
Γυναικών Ψυχικού  18 ΑΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: