Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: Δεκτή η παραίτηση Μαλλιώρη



Γεωργιάδης: Δεκτή η παραίτηση Μαλλιώρη


Όπως επισημαίνει η ίδια η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, πάντως, είχε υποβάλλει την παραίτησή της στις 4 Νοεμβρίου, αλλά δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό, ενώ στις 25 Νοεμβρίου εκδόθηκε ΦΕΚ με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ και την ίδια εκ νέου στη θέση της προέδρου. Έκτοτε δεν έχει υποβάλλει νέα παραίτηση.



Δεκτή θα γίνει από τον Άδωνι Γεωργιάδη η παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μένης Μαλλιώρη - όπως δήλωσε ο ίδιος ο υπουργός.

Χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης ειπε ότι «η κ. Μαλλιώρη είχε κάνει μια παραίτηση πριν από μερικές εβδομάδες, την οποία τότε δεν είχα κάνει αποδεκτή. Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων, σκοπεύω να την κάνω αποδεκτή».

Όπως επισημαίνει πάντως η ίδια η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, είχε υποβάλλει την παραίτησή της στις 4 Νοεμβρίου, αλλά δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό, ενώ στις 25 Νοεμβρίου εκδόθηκε ΦΕΚ με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΝΑ και την ίδια εκ νέου στη θέση της προέδρου. Έκτοτε δεν έχει υποβάλλει νέα παραίτηση. 

Η απόφαση του υπουργού έρχεται μία ημέρα μετά τις καταγγελίες της Υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή, για μαύρη τρύπα 8,5 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό. Τα στοιχεία έχουν σταλεί στον εισαγγελέα για διερεύνηση. 


Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια: