Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη Μακρή και Μαλλιώρη στον Κώστα Βαξεβάνη


Σκληρή κόντρα Μακρή-Μαλλιώρη on air στο Hot Doc Radio

17 Δεκεμβρίου
Σοβαρές διαστάσεις παίρνει η κόντρα ανάμεσα στην υφυπουργό Υγείας, Ζέττα Μακρή, και την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη, για το θέμα της «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του Οργανισμού, αλλά και τις αλληλοκατηγορίες για γενόσημο σκεύασμα.
Η υφυπουργός Υγείας, μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, έκανε λόγο για κονδύλια που δεν δόθηκαν εκεί που έπρεπε, δημιουργώντας μια "τρύπα" 5 εκατ. ευρώ, ενώ κατήγγειλε την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ ότι προχώρησε σε έκτακτη εισαγωγή γενοσήμου φαρμάκου για τις ανάγκες του ΟΚΑΝΑ χωρίς να καταγραφούν πρώτα από τον ΕΟΦ οι πιθανές παρενέργειες, καθώς και στην κλινική του χρήση.
Στην εκπομπή παρενέβη κατόπιν η Μένη Μαλλιώρη, που αρνήθηκε την κατηγορία της υφυπουργού, υποστηρίζοντας ότι η ίδια ενημέρωσε την κ. Μακρή ότι υπάρχει και δεύτερο γενόσημο από αυτό που ήδη χρησιμοποιείτο και θα προχωρούσε σε διαγωνισμό, όμως η υφυπουργός Υγείας της έδωσε εντολή να συνεχίσει να προμηθεύεται το ίδιο γενόσημο με απευθείας ανάθεση.
Και οι δύο κυρίες έχουν προγραμματίσει για σήμερα συνεντεύξεις Τύπου, στις οποίες προανήγγειλαν ότι θα παρουσιάσουν έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς τους.
(αφού ανοίξει η σελίδα, πιέζετε το play πάνω αριστερά)

Αναδημοσίευση από Το Κουτί της Πανδώρας

Μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή και στο αρχείο του ραδιοφωνικού σταθμού "105,5 Στο Κόκκινο", από όπου μεταδόθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: