Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Αίτημα για Αποκατάσταση λάθους



ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΟΥΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



Γράφει ο/η Νίκος Τζιγκουνάκης
10.10.08
Αποκατάσταση λάθους από την εφημερίδα ''Ριζοσπάστης'', για δημοσίευμα της εφημερίδας προς το πρόσωπο του, ζητάει ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης με επιστολή του προς την εφημερίδα.
Η επιστολή του Δημάρχου Ελληνικού προς τον Ριζοσπάστη έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΔΟΣ 25η & Πλ. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ
16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΤΗΛ: 210 – 9637441 FAΧ: 210 – 9644955
email:
press@elliniko.gr

Ελληνικό, 10/10 /08 Προς: 1. Εκδότη – Διευθυντή κ. Στεφ. Λουκά 2. Αρχισυντάκτη κ. Παύλο Αλέπη
Κύριοι, Στο σημερινό φύλλο (10/10/2008) της εφημερίδας σας στη σελίδα 23 σε άρθρο για τα Κέντρα Πρόληψης με τίτλο «Απαιτούνται ριζικές λύσεις» αναφέρεται ο Δήμαρχος Ελληνικού ως αιρετός δήμαρχος του ΣΥΝ. Συγκεκριμένα: «Χθες, οι δήμαρχοι Ελληνικού (ΣΥΝ), Αλίμου (ΠΑΣΟΚ)…..πρόληψη». Γνωρίζετε βεβαίως ότι ο δήμαρχος Ελληνικού Χρ. Κορτζίδης εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος δήμαρχος και σε καμία περίπτωση ως εκπρόσωπος του ΣΥΝ. Παρακαλούμε να διορθώσετε το λάθος σε εμφανές σημείο στην αυριανή έκδοσή σας.

Σ. σ. Η Επικοινωνία ως τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα, γνωρίζουσα τα τοπικά δρώμενα, συμφωνεί με το δίκαιο του αιτήματος του Δημάρχου Ελληνικού, καθότι ο Χρήστος Κορτζίδης μετά την διαγραφή του από το ΚΚΕ, στις εκλογές της 15ης Οκτώβρη 2006, εκλέχθηκε Δήμαρχος, ως ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ και ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις.
( Σημείωση Σωματείου: Το αναδημοσιεύουμε και εμείς καθώς χθες ανα δημοσιεύσαμε το σχετικό ρεπορτάζ του "Ρ")

Δεν υπάρχουν σχόλια: