Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Υποστήριξη από τον Δήμο Άρτας

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Άρτας
Γραφείο Δημάρχου
Γρηγ.Αυξεντίου & Περ. Οδός
Τηλ: 26810-74615
Fax: 26813-62253
Web site: www.arta.gr
Mail:dimos@arta.gr

Άρτα 29 Σεπτεμβρίου 2008



Προς:
«Σωματείο Στελεχών Πρόληψης»

· Κοινοποίηση: Κέντρο Πρόληψης Άρτας

Θέμα: « υποστήριξη συνέχισης λειτουργίας Κέντρων Πρόληψης»


Εκφράζουμε ανεπιφύλακτα τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων για τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης, τα οποία όπως πληροφορούμαστε κινδυνεύουν να κλείσουν εξαιτίας πολυποίκιλων προβλημάτων που σχετίζονται τόσο με θεσμικά όσο και οικονομικά προβλήματα.
Επιβάλλεται να συνεχιστεί απρόσκοπτα η χρηματοδότηση των Κέντρων Πρόληψης και να αποδοθούν άμεσα τα οφειλόμενα από την πολιτεία χρήματα.
Τα Κέντρα Πρόληψης που λειτουργούν από το 1995, στελεχωμένα με εξειδικευμένο και πλέον εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό, όχι μόνο κατάφεραν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινωνίας αλλά αποτελούν ένα πραγματικό καταφύγιο ελπίδας και ανακούφισης τόσο στον σκληρό κόσμο των εξαρτησιογόνων ουσιών όσο και στον τομέα της πρόληψης.
Και συμφωνούμε απόλυτα ότι ειδικά σήμερα, καθίσταται όλο και πιο επιτακτική η ανάγκη υποστήριξης των παιδιών, του γονέα, του εκπαιδευτικού, του κάθε πολίτη μέσα από τα προγράμματα των Κέντρων Πρόληψης.
Στη βάση αυτής της συλλογιστικής αλλά και εκφράζοντας -πιστεύω- το σύνολο της κοινωνίας που έχει αγκαλιάσει τα Κέντρα Πρόληψης, καλούμε όλους τους υπεύθυνους να σκύψουν στο πρόβλημα και να δώσουν βιώσιμη λύση σε ένα τόσο ουσιαστικό και κρίσιμο θεσμό.



Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Άρτας


Πάνος Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: